Zhubni naposledy. Bez toho, abys přestala jíst a udržela
si váhu na dalších 20 let.

Pravděpodobně nejvíce selský, nejméně dramatický a přesto funkčně napsaný e-book o redukci váhy, který najdeš na českém internetu. Zaručeně.

Příběh o zlatém vejci

Když se řekne hubnutí, možná si představíš ženy ze svého okolí nebo Instagramu, které to dokázaly před tebou. Fit postava a pocit, že Tobě se to prostě nikdy nepodaří. Nějakým „zázračným“ způsobem to jedna zvládne a druhá ne a ne shodit. 

Když jsem se rozhodla, že si vezmu zpět svoji postavu, kterou jsem mívala dříve, myslela jsem si, že najdu zkratku (zlaté vejce).

Tohle jsem já. Před a po úspěšné redukci váhy.

Začala jsem na sobě pracovat a hlavou mi vrtalo tolik myšlenek …

Jak mám vědět, co je pro mě to pravé, když se všude píše něco jiného? 

Tino, běž do fitka a hlavně si hlídej jídlo.“ To byla nejčastější rada, kterou jsem dostávala. Popravdě. Byla jsem vděčná za každou radu. 

Ale kvůli mému vnitřnímu hlasu, blokům a předsudkům jsem se nikdy neodvážila něčí radu následovat.

Přesně těmito obavami jsem se trápila, přitom úplně zbytečně. 

Nakonec jsem se vydala cestou pokus-omyl. Testovala jsem všechny možné návyky, jídla, délky i intenzity cvičení, dobu spánku atd. 

Abych nakonec to zlaté vejce přeci jen našla. Tajemství hubnutí se totiž ukrývá v nalezení individuálního přístupu a cesty k sobě. Moc ráda ti vysvětlím, proč už se nikdy nemusíš večer vzdát talíře těstovin.

A tak jsem se rozhodla, že vše sepíšu do manuálu a zkrátím Ti cestu za vysněnou postavou. Zbořím mýty i nereálná očekávání. Naservíruju Ti pravdu. 

Je to jen na Tobě a dnes si můžeš dovolit, abych Tě doprovodila.

Jsi připravená na kompletního průvodce Tvojí novou cestou?

Napadlo tě už někdy, že možná bojuješ s váhou, protože ...

si pořád něco zakazuješ, hodnotíš se, nejsi v pohodě? Tvé tělo tím pádem nemůže být v rovnováze a připravené na hubnutí.

Proč si vybrat právě E-BOOK Můžu Jíst?

Chceš výsledky jako moje úžasné klientky?

jak zhubnout a jíst
Představení Tini

Poznej autorku E-booku

Jsem Tina a zhubla jsem 35 Kg.  Po druhém porodu jsem zhubla dalších 20 Kg a kdybych nevěděla JAK SPRÁVNĚ hubnout, jak mít správně nastavenou hlavu, nikdy bych to nedokázala. Za sebou mám proměnu fyzickou i psychickou. Pod mým vedením klientky hubnou zdravě a objevily lásku k sobě a svému tělu. Jsem dvojnásobná máma. Celý život jsem se snažila se sebou něco dělat. Víc cvičit, víc běhat, jíst méně sacharidů. Nejíst po 18h. Až jsem konečně přišla na to, JAK zhubnout zdravě a bez trápení. 

Časem jsem zjistila, kolik žen je zbytečně zmatených a smutných z toho, že jim nejde zhubnout. Nebudu ti diktovat jídelníček. Naučíš se ho tvořit sama. Nebudu tě nutit do fitka. Pohyb tě bude bavit. Uvědomíš si své priority. Konečně pochopíš, jak zpevnit to břicho! Dostaneš přesná doporučení, jak pokračovat dál sama.

Výsledky a reference klientek

Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.

Časté dotazy

Poručí mi E-book vynechat některé potraviny?

Vůbec ne! Tento E-book naopak učí rovnováhu v jídle a využívat potraviny ve svůj prospěch. Předat pozitivní přístup k jídlu je jedno z mých hlavních poslání 🙂

Budete mě v E-booku nutit cvičit každý den?

Dalším z hlavních cílů tohoto E-booku je odnaučit Ti kompenzovat jídlo pohybem, takže ne 🙂

Nekupuju 86 stránek grafiky?

Rozhodně ne. Troufám si říct, že se pyšním E-bookem nadupaným informacemi, který Ti předá to nejdůležitější pro Tvůj úspěšný start se svojí přeměnou.

Kdybych něčemu nerozuměl/a, můžu se ozvat?

Samozřejmě! Stačí napsat email a já Ti odpovím jakmile to bude možné 🙂

Další reference spokojených klientek